Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vatandaş bu bina için çözüm istiyor!

Kocaeli Kartepe Ertuğrul Gazi Mahallesi Festival Sokak’taki metruk binadan, bina çevresindeki evlerde oturan vatandaşlar şikayetçi. Bu bina içerisine giren şahıslar, insanlara rahatsızlık veriyor.

Kocaeli Kartepe Ertuğrul Gazi

SEBO İMZAKocaeli genelinde metruk binalar belediyeler tarafından yıkılıyor. Metruk binalar, akşam ve gündüz saatlerinde hoş olmayan davranışlar sergilen kişilerin mekanı oluyor. Bu binaların çevresindeki vatandaşlar, görmek istemedikleri görüntülerle karşılaşıyor. Bu durumlardan biri de Kartepe Ertuğrul Gazi Mahallesi Festival Sokak’ta yaşanıyor.

EN KISA ZAMANDA ÇÖZÜLMELİ

Zeynep adlı vatandaş, şikayetini şu ifadelerle anlatıyor: “Kartepe/Kocaeli Ertuğrul Gazi Mahallesi Festival Sokak’ta Oturuyorum evimin arkasında iki katlı virane bir bina var ve içerisine gençler gelip sigara içiyorlar ve daha neler yapıyorlarsa küçük çocuklarım var bu durumdan rahatsız olmaya başladım. Mahalle arasında bu şekilde yıkık binaya nasıl izin veriliyor anlamıyorum. Sizden ricam bu zaten yıkılmış binayı kaldırmanız eminim benim gibi mahallede de rahatsız olan çok insan vardır. Konuyla ilgili en kısa zamanda desteklerinizi bekliyorum.”

kartepe metruk bina metruk bina kartepe