Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vatandaş Cuma namazını kapalı pazarlarda kıldı

Pandemi döneminde Cuma namazını cemaat halinde kılmak isteyen vatandaşlar için kapalı pazar alanlarında ibadet için uygun ortam hazırlayan İzmit Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda da hizmeti sürdürdü

Pandemi döneminde Cuma namazını

Halkın ihtiyaçlarını pandemi sürecinde de aksatmadan karşılayan İzmit Belediyesi, Cuma namazlarının eda edilebilmesi için de kapalı Pazar alanlarını sosyal mesafeli ibadethanelere dönüştürüyor. İzmit Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü ekipleri, pandemi süresince olduğu gibi bu hafta Ramazan Bayramı’nın ikinci gününe denk gelen Cuma namazında da vatandaşlarının sosyal mesafe kuralına uyarak ibadetlerini yerine getirebilmesi için çalışmalarına devam etti.

KOLAYLIK SAĞLANIYOR

Koronavirüs pandemisi sebebiyle sosyal mesafe ve hijyen çerçevesinde vatandaşlar, Cuma namazını İzmit Belediyesine ait Yeşilova ve Alikahya gibi semt pazarı alanlarında kıldılar. Vatandaşların huzur içinde ibadetlerini yerine getirebilmesi adına mesai harcayan İzmit Belediyesi, mekanların temizliğinin yanı sıra kurduğu ses sistemleri ile de halkın ibadetini en güzel şekilde yapabilmesini sağlıyor.