Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vatandaşı yanıltan tabela yenilenmeyecek mi?

Köseköy Meslek Yüksek Okulu taşınalı uzun zaman olmasına rağmen, yollardaki yön tabelaları hala yenilenmedi. Tabelaların yenilenmemesi nedeniyle özellikle sınav zamanları vatandaşlar yanlış yönlendiriliyor.

Köseköy Meslek Yüksek Okulu

SEBO İMZAKocaeli Üniversitesi’ne bağlı faaliyet gösteren Köseköy Meslek Yüksek Okulu, 2019 yılında Kocaeli Meslek Yüksek Okulu’na bağlanmıştı. Yüksek okul binası ise boşaltılmıştı. Bina ise atıl bir halde bekletiliyor. Ancak Kartepe ilçesinin çeşitli noktalarında Köseköy Yüksek Okulu’nun yönlendirme tabelaları kaldırılmadı.

NEDEN YENİLENMİYOR?

Vatandaşlar, özellikle sınav zamanları yüksek okul tabelası nedeniyle mağduriyet yaşıyor. İlçe genelinde yeni bir yön tabelası çalışması yapılması gerekiyor. Yine uzun süredir kapalı olan yüksek okul binası önünde bulunan durağın adı da henüz değiştirilmedi. Kartepe’de vatandaşların beklentisi yeni bir çalışmayla kafa karışıklığının ortadan kaldırılması.

İZMİT YÖNLENDİRMESİ DE SORUNLU

Yine Köseköy’den İzmit’e gidiş yönündeki yönlendirme tabelaları da kafa karıştırıyor. Tabelanın biri İzmit yönünü düz gösterirken diğeri sola dönüş veriyor. Özellikle şehre dışardan gelen vatandaşlar, tabelalar nedeniyle yanlış yönlere gidiyor.

izmit tabela