Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ve Kocaeli’ye yılın ilk karı düştü!

Kocaeli’nin zirvesi Kartepe’ye yılın ilk karı yağdı. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman da zirvenin güzelliğini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Kocaeli’nin zirvesi Kartepe’ye yılın ilk karı yağdı. Kartepe Belediye Başkanı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü dün ve bugün Kocaeli’ye yağış uyarısında bulunmuştu. Meteroloji’nin tahminlerine göre kentin yüksek kesimlerinde de kar yağışı bekleniyordu. Beklenen kar geldi. Samanlı dağlarının zirvesi, 1640 rakımlı Kartepe’ye yılın ilk karı düştü. Yağan karşarın zirvede birikmeye başlamasıyla birlikte mükemmel manzaralar ortaya çıktı.

KOCAMAN DA PAYLAŞTI

Kar müjdesini Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman da sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Kocaman kar manzarasını paylaşarak “Yılın ilk karı düştü” notunu düştü. Meteoroloji’nin tahminlerine göre kar yağışının hafta sonu da devam etmesi bekleniyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uzun yıllardır tamamlanması beklenen Cedit Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm sürecinde kuralar
Sıradaki Haber Kentsel dönüşümdeki bekleyiş bitiyor: Cedit’te kuralar çekilecek, Gölcük’te anahtarlar teslim edilecek