Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vefa Küçük Belsa Plaza’daki dükkanlarını satıyor..!

İzmit’te yer alan Belsa Plaza’da Vefa Küçük’ün sahibi olduğu 10 dükkan 5 milyon 750 bin liraya satışa çıkarıldı. Dükkanlar blok halinde satılacak.

İzmit'te yer alan Belsa

KocaeliUğur ENÇ min‘nin İzmit ilçesinde yer alan Belsa Plaza 1993 yılında inşa edildi. İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen tarafından Vefa Küçük’e inşa ettirilen Belsa Plaza’da Küçük’ün de pek çok mülkü bulunuyor. Yıllar boyunca mülklerini satmayan ve kiralayan Vefa Küçük radikal bir karar aldı. Küçük Belsa Plaza’da yer alan ve eski Belsa sinemalarının bulunduğu alanda yer alan 10 dükkanını satışa çıkardı.

5 MİLYON 750 BİN LİRA

Söz konusu dükkanlar birkaç yıl önce tadilata alınmış, sinema bölümü kaldırılarak büyük bir kafeterya oluşturulmuştu. İşte Vefa Küçük o dükkanlarını satma kararı aldı. Vefa Küçük’ün yönetim kurulu başkanı olduğu Dinamik Yapı tarafından satışa çıkarılan 10 dükkan için 5 milyon 750 bin lira isteniyor. Dükkanların satışı tek tek yapılmayacak. 10 dükkan blok halinde satılacak. Dükkanların bulunduğu alanda hala işleyen bir kafeterya bulunuyor.