Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

WhatsApp’tan kendi kendine mesaj silme özelliği

WhatsApp, mesajları 24 saat sonra kaybolacak şekilde ayarlama özelliğini test ediyor. WhatsApp mesajları kendi kendine silinecek

WhatsApp, mesajları 24 saat

WhatsApp‘ın sürekli bir özellik üzerinde çalıştığı biliniyor. Bünyesine sürekli yeni özellikler ekleyen popüler uygulama, en son masaüstü ve web sürümü için sesli ve görüntülü konuşmaları getirmişti. Kullanıcılar bu özellik sayesinde bilgisayarlarından da görüntülü ve sesli bir şekilde sevdikleriyle konuşma imkanına kavuşmuştu. İşte bunun akabinde WABetaInfo tarafından bildirildiği kadarıyla popüler mesajlaşma uygulaması 24 saat içinde kendi kendini silen mesajları test ediyor.

WHATSAPP KENDİ KENDİNİ SİLEN MESAJLARI TEST EDİYOR

WhatsApp, değişen sözleşmesi konusunda kullanıcıların dikkatini çekse de yepyeni özellikleri de test ediyor. Daha yeni kendi kendine silinen fotoğraflar özelliği hakkında detaylar ortaya yeni çıkmışken üstünden kısa bir süre geçmeden ’24 saatte kaybolacak’ mesajlar test ediliyor. Daha önce de WhatsApp ‘süreli mesajlar’ özelliğini devreye sokmuştu.

WABetaInfo tarafından paylaşılan özellik Twitter üzerinden şu sözlerle duyuruldu:” WhatsApp, mesajları 24 saat sonra kaybolacak şekilde ayarlama özelliğini test ediyor.”

 

 

instagram profil