Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yangında mahsur kalan engelli çalışanı İzmit Zabıtası kurtardı

İzmit’in merkezindeki Aksu Çarşı AVM’de çıkan yangına ilk müdahale edenlerden İzmit Belediyesi Zabıta ekipleri binanın içindeki asansörde mahsur kalan engelli mağaza çalışanını kurtardı.

İzmit’in merkezindeki Aksu Çarşı
İzmit Ömerağa Mahallesi Alemdar Caddesi’ndeki Aksu Çarşı AVM’nin çatısında başlayan yangını görerek mağaza çalışanlarını uyaran İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, mağaza içindeki asansörde mahsur kalan engelli çalışanı kurtardı. Engelli çalışanı asansörden kurtararak dışarı çıkaran zabıta ekipleri, daha sonra ise yangın nedeniyle çatıdan koparak mağaza önüne düşen parçalara karşı vatandaşları ve çalışanları alandan uzaklaştırdı, mağaza önündeki ürünlerin kaldırılmasına yardımcı oldu.

İTFAİYEYE SU TAKVİYESİ YAPTI

İzmit Belediyesi Zabıtası itfaiye gelene kadar yaptıkları müdahalelerle olası bir facianın önüne geçti. İzmit Belediyesinin sokak yıkamalarında kullandığı tankerler ise itfaiye araçlarına su takviyesi yaparak yangının söndürülmesine destek verdi. İzmit Belediyesi Koordinatörü Hakan Yalçın da yangının çıktığı alana giderek yangınla mücadele eden itfaiye ekiplerine su ve meyve suyu ikramında bulundu.

İTFAİYECİLERE DESTEK VERDİ

Mağaza sahiplerine geçmiş olsun dileklerini de sunan Hakan Yalçın, hasar tespit çalışmalarından sonra ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. İzmit Belediyesi Zabıtası, çevredeki vatandaşların zarar görmemesi için yangının çıktığı ilk andan söndürme işlemleri bitene kadar alanda güvenlik önlemi aldı.