Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yapılmayan düğünün parasını istediler!

Kocaeli’nin Çayırova İlçesinde iddiaya bir düğün salonuyla anlaşan ardından ise pandemi nedeniyle düğünü iptal eden vatandaştan, düğün salonu sahipleri 3 bin TL para istedi.

Kocaeli'nin Çayırova İlçesinde iddiaya

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde ikamet eden bir vatandaş, pandemi nedeniyle iptal ettiği düğün merasimi için Çayırovada bulunan bir adlı düğün salonunun kendisinden 3 bin TL istediğini iddia etti. Hizmet almadan para ödemesi istenen Ebru adlı vatandaş,  şunları söyledi: “Yeşil Vadi Kocaeli Çayırova Düğün Salonu!na düğün için anlaşma yaptım. 2 ay sonra iptal etmek istediğimi söyleyip benden 1500 TL para istendi. Uğraşamamak için kabul ettim. Sonrasında beni savcılığa vermekle tehdit edip parayı 3 bin TL’ye çıkardılar. Pandemi dolayı 1 Temmuz’a kadar düğün salonlarının kapalı olması nedeniyle aldığım tarih pandemiye denk geldiğinden düğün salonu açık olmadı.

“BALAYINI YARIDA BIRAKIP DÖNDÜM”

Yasak olduğu halde yapılmayan düğün için benden tehditle 3 bin TL istiyorlar. Her türlü yola varım. Hukuksa hukuk her yere şikayette bulunup hakkımı savunacağıma emin olabilirler. Beni ses kayıtlarımla ve ailemle tehdit ettiler. Aile huzurumu bozdular. Balayını yarı da bırakıp geri döndüm.

“YAPILMAYAN HİZMET İÇİN 3 BİN TL”

Şu an bu düğün salonları pandemi dolayısıyla iptal olan düğünlerin kaporası dahil geri veriliyor ama bu Yeşil Vadi Düğün Salonu tam tersi iptal olan bir düğün için yapılmayan hizmet için tehditle 3 bin TL istiyorlar. her yere baş vuracağım gereğinin yapılmasını arz ederim. Belediye başkanım da duysun bu haksızlığa göz yumulmasın.” Sebahattin AYDIN