Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yaptıkları zam yetmiyor bir de mağdur ediyorlar!

Akaryakıt fiyatlarındaki ani artış vatandaşları ekonomik olarak zorluyor. Zam günlerinde bazı istasyonların tavrı ise ayrıca mağduriyet yaratıyor.

Akaryakıt fiyatlarındaki ani artış

Sebahattin AydınÜlkedeki akaryakıt fiyatları geçtiğimiz yılki fiyatların iki katı zamlandı. Geçtiğimiz hafta her gün akaryakıta zam geldi. Petrol varil fiyatı düşse de yapılan zamlar geri çekilmedi. Alım gücüne göre en pahalı akaryakıtı kullanan ülkeler arasındayız. Bununla birlikte akaryakıt istasyonlarının yaşattığı mağduriyetler de var. Bunlara bir örnek Kocaeli’den geldi.

KİMİ 200 TL KİMİ 500 TL ÜZERİ SATIŞ YAPMIYOR

Sefa adlı vatandaş, “Firmamız aylık sadece bir araba için 33 bin tl’ye yakın sizlerden yakıt alıyorum Kocaeli deki petrolleriniz kendilerine bir limit koymuşlar o limitin üstünde yakıt vermiyorlar birisi Ordu evinin yakınındaki 500 TL üzeri vermiyorum dedi şahitler de mevcut Kocaeli Kartepe Uzunçiftlik’teki Opet te 200 TL üzeri vermiyor böyle yapıp bizi mağdur bırakıyorlar bu konuda gerekeni yapmanızı rica ediyorum.” ifadeleriyle bir şikayet platformuna yaşadıklarını anlattı.