Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yaşar Kardaş’tan Soydabaş’a cevap!

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Yaşar Kardaş, İzmit Belediyesi AKP Meclis Üyesi Mustafa Soydabaș’ın İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yönelik ifadelerine dair yaptığı açıklamada, “Fatma hanımın üzerinde titrediği Fethiye Caddesi üzerindeki tek bir yıkım işi, ama sürekli sürekli caddeye hasar veren garip garip çalışmalar. Alın size organize kötülük!” dedi

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Yaşar Kardaş, İzmit Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Mustafa Soydabaș’ın İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yönelik ifadelerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi.  Başkan Hürriyet, Vakıf İşhanı inşaatında Fethiye Caddesi zeminine zarar verilmesine tepki göstermişti. Kardaş da paylaşımında, “Sevgili Soydabaş. Eğer gerçek bir kötülük arıyorsanız, aynaların sizi hayal kırıklığına uğratmasına gerek yok. Sadece biraz Fethiye Caddesine bakmanız ve yaptıklarınızı hatırlamanız yeterli. Şöyle anlatalım;  Vakıf İş Hanı Yapım İhalesini Alan AKP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Haluk Ercan. Yapı Ruhsatı Projesi; AKP Meclis Üyesi Güzin Taştekin. Şantiye Şefi: AKP Meclis Üyesi Mimar Mustafa Soydabaş. Vakıf İş hanı yıkım ihalesini alan sizsiniz!

“YIKIM İŞİ AMA SÜREKLİ CADDEYE HASAR VERİLİYOR”

Biz Fethiye Caddesi çalışmalarına başlayınca “yıkıma başlama” sözü vermenize rağmen 8 ay yıkmayan sizsiniz. O 8 ay boyunca yıkmayıp sürekli Vakıflar Genel Müdürlüğünden yıkım uzatması almaya çalışan sizsiniz! Bu yıkım işinin ertelenmesi için bizden süreler isteyen sizsiniz. Fethiye Caddesinin güzelim taşlarının üzerine ve ızgaraların içine kadar beton döken  sizsiniz! Sonra da yok aynaya bakın, yok bilmem ne! Fatma hanımın üzerinde titrediği Fethiye Caddesi üzerindeki tek bir yıkım işi, ama sürekli sürekli caddeye hasar veren garip garip çalışmalar.  Ne güzel tesadüfler, ne güzel tesadüfler! Alın size organize kötülük!” ifadelerini kullandı.