Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yavuz çiftinden Karamürsel çıkarması

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında toplumun dezavantajlı kesimine yönelik yapılan hane ziyaretlerini bugün de Karamürsel İlçemizde devam ettirdi. Yavuz Çifti, Pandemi kurallarına da riayet ederek, Karamürsel ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında bugün Karamürsel’de ziyaretlerde bulundu. Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz şehit Mehmet Vahit Uslu ve İbrahim İzzet İnce’nin ailelerini ziyaret etti.

Şehitlerin ailelerine bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını soran Yavuz Çifti, “Vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden şehadete yürüyen yiğitlerimiz ve onların kıymetli aileleri için ne yapsak azdır. Şehit ve gazilerimizin ortaya koydukları azim ve kararlılık sayesinde tarih sahnesinde millet olarak varlığımızı sürdürüyor ve bu vatan toprakları üzerinde onlardan aldığımız güçle huzurlu bir şekilde yaşıyoruz. Sizler bize Şehitlerimizin emanetisiniz, sizin isteklerinizin başımızın üstünde yeri var.” dediler.

GAZİLERİ UNUTMADILAR

Yavuz çifti Karamürsel de gazileri de ziyaret etti. Yavuz Çifti, Gaziler, Mehmet Soybelli, Hüseyin Öztorun, Erdoğan Yanar, Şükrü Damar’ı ziyaret ettiler. Gaziliğin onur ve şerefini yaşayan gazilere her zaman borçlu olduklarını belirten Vali Yavuz: “ Şehitlerimiz de Gazilerimiz de bu aziz vatan uğruna canlarını hiçe sayan kahramanlarımızdır, yalnızca ailelerinin değil tüm milletimizin evlatlarıdır. Sizleri seviyoruz. Vücutlarında onur abidesi olarak yaralarını taşıyan kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunmak, devletimizin hizmetini ulaştırmak bizim en önemli vazifemizdir.” diyerek, sağlıklı bir ömür temennisinde bulundu.

ENGELLİ VATANDAŞLAR İÇİN TALİMAT VERDİ

Engelli vatandaşların da gönüllerinde köprü kuran, onları unutmayan Yavuz Çifti, Karamürsel’de ikamet eden; Hülya Yıldırım, Hacı Mahmut Özyurt, Ali Rıza Ünsal, Huriye Göben’i evlerinde ziyaret edip, hal ve hatırlarını sorarak, ihtiyaç ve taleplerini dinlediler. “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” şuuruyla hareket eden sosyal devlet anlayışına sahip olarak engelli vatandaşların umutlarını yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba sarf etmenin en önemli sorumluluklarının başında geldiğini belirten Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz: “Devletimiz, engellilerimizin önündeki engelleri kaldırarak sosyal hayat içerisinde yer almalarını sağlamaya çalışıyor. Hep birlikte, hepimizin aday olduğu engelli olma ihtimali çerçevesinde, engelli vatandaşlarımıza gereken saygı ve gereken özeni göstererek onların hayatını kolaylaştırmalıyız. Onların sosyal hayatın içinde yer almasını sağlamalıyız. Engelli vatandaşlarımızın dün olduğu gibi bundan sonra da daima yanındayız. Gönüllere ve dualara talibiz. Sizlerle bir arada olmayı, önemsiyoruz.” diyerek, ihtiyaçlarının karşılanması için yetkililere talimat verdiler.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

İhtiyaç sahibi ailelerin de kapısını çalan, sıkıntılarına ortak olan Yavuz çifti, Karamürsel ilçesinde farklı mahallelerde ikamet eden 5 aileyi evlerinde ziyaret ettiler. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları yerinde gören ve onları dinleyen Yavuz Çifti, gönül alarak, yapılması gerekenler noktasında gerekli talimatları verdiler. Kimse kimsesiz değildir, onların her zaman yanında biz varız diyerek gönülleri hoş tutan, evlerine misafir olup dertlerini dinleyen Yavuz Çifti ailelere: “Her zaman sizlerin yanındayız, “Gönülden Gönüle” projemiz kapsamında toplumun dezavantajlı grupları dediğimiz Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler, ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızı eşim Selda Hanım ile birlikte ziyaret ederek gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz.” dedi.