Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeni bir kıta keşfedildi! Tantunya açılıyor!

Kocaeli’de yıllardır yemek sektörünün öncülerinden İsmail Salhan, yepyeni markası Tantunya ile yeni bir yolculuğa çıkıyor. Yeni bir kıta keşfedildi sloganıyla Tantunya’nın 4 şubesi aynı anda 5 Mart’taki lansmanla açılacak

Kocaeli’de yıllardır yemek sektörünün

Kocaeli’de yıllardır yemek sektörünün öncülerinden olan İsmail Salhan, yepyeni markasıyla farklı bir yolculuğa çıkıyor. “Ustasından Dünyaya” vizyonuyla yola çıkan Tantunya; lezzet ve yenilikçilik konusunda kendisini apayrı bir yerde tutarak “Yeni Bir Kıta ve Ülke konseptiyle müşterilerinin huzuruna çıkıyor. Aynı anda 4 şubeyle açılacak olan marka Kocaeli’de iddialı bir giriş yapmayı hedefliyor. Resmi açılışı cumartesi günü gerçekleştirilecek lansmanla yapılacak. Tantunya sağlam bir altyapı ve profesyonel işbirlikleri ile yeni bir yolculuğa çıkıyor. Türkiye’de ve dünyada ilk kez alışılmışın da dışında tantuni lezzetlerinin sunulacağı Tantunya’da her damak tadına uygun menüler arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız.

BİR LEZZET ÜLKESİ

Tantunya söz konusu lezzet olunca o kadar iddialı ki, kendisini apayrı bir ülke olarak sınıflandırıyor. Türkiye’de eşi benzeri görülmemiş bir ilke de imza atarak şubelerini “Konsolosluk” ve daimi müşterilerini “Tantunyalı” olarak adlandırıyor. Sağlam bir kurumsal altyapıya sahip ve yoğun bir franchise talebi alan marka önümüzdeki haftalarda da Kocaeli halkına sürprizler yapmayı hedefliyor.

DÜNYADA TEK OLAN ÜRÜNLER

Tantuni et ve tavukla yapılan geleneksel bir sokak yemeğidir ancak Tantunya et sevmeyenler için de mantarlı tantuni olan Mantuni’ye müşterilerine sunuyor. Elbette bununla da kalmıyor; Meksika’nın has acı sosuyla birleştirdiği El Tantuno’ya, Cheddarlı Tantuni Burgerine, Barbekü Soslu Et Tantunisine ve çok daha fazlasına menüsünde yer veriyor. Her bir lezzeti denemeniz için sizleri yürüyüş yolundaki en yakın şubemize bekliyoruz.

RESMİ AÇILIŞ 5 MART’TA

4 şubeyle aynı anda açılış yapacak olan Tantunya, protokolden çok sayıda önemli insanı özel davetle Kocaeli Ticaret Odası’nda 5 Mart Cumartesi günü ağırlayacak ve yapılacak canlı yayınlarla toplu açılış düzenleyecek. Tantunya an itibariyle İzmit Merkez Yürüyüş Yolu’nda, Yahya Kaptan’da, Başiskele’de ve Körfezkent’te hizmet vermektedir. Marka hakkında detaylı bilgi için https://tantunya.com/ adresini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.