Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeni Cuma Çaybahçesi’ni kim ihalesiz işletiyor?

İzmit Belediye Meclisi’nde MHP’li meclis üyeleri, İzmit Belediyesi’ne ait kafe ve işletmeleri gündeme getirdi. Bunlardan biri de Yeni Cuma Çay Bahçesi işletmesinin durumu oldu.

İzmit Belediye Meclisi’nde MHP’li

SEBO min 5İzmit Belediye Meclisi Ekim Ayı Birleşimi bugün gerçekleştiriliyor. İzmit Belediye Meclisi’nin MHP’li meclis üyeleri İlker Kazan ve Engin Duymaz, önceki meçlilerde olduğu gibi bu meclis oturumunda da birçok yazılı soru önergesi verdi. MHP’li üyeler, ay boyunca İzmit’te eksik gördükleri sorunları İzmit Belediye Başkanlığı’nın yanıtlaması istemiyle yöneltti.

İLÇELERİN SORUNLARI

MHP’li meclis üyelerinin soru önergeleri özetle şunlardan oluştu: Kan bankasının kurulması neden 14 ay sürede gerçekleşmedi? İlçede okuma yazma bilmeyen kadınlar için komisyonun çalışma yapmasının mümkün olup olmadığı, İzmit Topçular Mahallesi Arzu Sokak’a bir oyun parkı talebi.

YENİ CUMA ÇAY BAHÇESİ

MHP’li üyeler, Yeni Cuma Parkı’nda bulunan çay bahçesinin ihalesinin yapılmadan kimin burayı işlettiğini sordu. İzmit Belediyesi, bu çay bahçesinin belediye tarafından işletilmesine karar vermişti. MHP’liler, burada çalışan işçilerin sigortasının yapılıp yapılmadığını sordu.

GÖLKAY İŞLETMECİSİ

MHP’nin gündeminde Gölkay Park işletmecisinin durumu da vardı. MHP’liler buranın işletmecisinin süresi dolmadan çıkarılmaya çalışılıp çalışılmadığını sordu.

GÜLÜMSE KAFE

MHP GRubu, Gülümse Kafe’de ihaleye çıkılmadan hizmet verilmesini de eleştirdi. Çalışanların sigortalarının yapılıp yapılmadığını sordu.