Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeni İzmit Huzurevi’ne Ak Partililerin verdiği isim tartışma konusu oldu!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu huzurevine Ak Partili. eski bakan  Güldal Akşit’in ismini vermek istediklerini söyledi. Katırcıoğlu’na CHP’li Asude Fırat Özkan’dan tepki geldi. Özkan emek veren isimlerin unutulamayacağını söyledi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili

Uğur EnçKocaeli’nin İzmit ilçesinde yeni bir huzurevi inşa edildi. İnşa edilen huzureviyle ilgili konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu huzurevine Ak Partili. eski bakan  Güldal Akşit’in ismini vermek istediklerini söyledi. Katırcıoğlu’na CHP’li Asude Fırat Özkan’dan tepki geldi. Özkan emek veren isimlerin unutulamayacağını söyledi.

ÖYLE UYGUN GÖRMÜŞLER

Katırcıoğlu söz konusu huzurevi ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı: “Yeni Kocaeli Huzurevimize isim olarak, 58. hükûmette Turizm Bakanı, 59. hükûmette Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı olarak görev yapan merhume “Güldal Akşit” bakanımızın ismini uygun gördük. Tüm misafir büyüklerimize ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun.”

OLCAY ILICALI UNUTULAMAZ

Söz konusu açıklama sonrasında CHP’li Asude Fırat Özkan sert bir cevap yayınladı. Huzurevine emek verenlerin unutulamayacağını söyleyen Özkan şu ifadeleri kullandı: “Ben artık ne diyeceğimi şaşırdım. Feryat ediyorum. Kocaeli Ak Parti milletvekili sayın R.Sezer Katırcıoğlu, yeni huzur evi binasına, bakanlık yapmış eski bir Malatyalı vekilin adını vermek istiyor muşsunuz. Hem de, geçmişten bugüne, eski huzur evi binasının yapımında emeği geçen bizleri ve Olcay Ilıcalı’yı yok sayarak. Eski ve yeni huzur evi binası içinde konaklayan yaşlılarımıza yaşamını adayan Olcay Ilıcalı’yı yok sayamazsınız. Ama umuyorum ki, emek veren dernek arkadaşlarımızın bir feryadı olacaktır buna. Biliyorum..! İzmit’in vicdanına sesleniyorum. Lütfen değerlerimiz için bir ses verin. Yaşadığımız bu coğrafya Olcay Ilıcalı gibi insanların verdiği emeklerle var olur değerli olur…”