Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yenikent Halk Buluşması bugün

CHP Derince İlçe Örgütü, EMEP ve Evrensel gazetesi öncülüğünde yapılacak Yenikent Halk Buluşmasına yurttaşları davet etti

CHP Derince İlçe Örgütü,

CHP Derince İlçe Örgütü’nden yapılan açıklamada şunlar yer aldı: “Geleceksizlik, işsizlik, hayat pahalılığı, borçlandırılmış yaşam, yoksulluk ve yoksullaştırma günbegün artarak sürdüğü yaşamda mutsuzluk ve umutsuzluk içinde var olmaya çalışıyoruz. Bu hafta ilkokul ve liseler açıldı. Ekim ayında üniversiteler açılacak. Açılan İlkokul ve lise öğrencilerinin aileleri kırtasiye masrafları, evlatları üniversiteyi kazanan aileler ise nasıl okutacaklarını düşünürken, kazananlar öğrenciler ya da hâlâ öğrenci olanlar ise artan yurt, kira ve gıda fiyatlarından ötürü nasıl barınacaklarını, geçineceklerini düşünmektedirler.

BUGÜN 16.00-18.00 ARASI

Yaşam kutsaldır ama yaşamı, yoksulluğu bizlere reva görenler gibi sadece nefes almak değil, insanın temel ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabildiği, hakkımız olan eğitim, barınma, gıda vs. gibi temel ihtiyaçların vergilendirilmediği şeye biz yaşam demekteyiz. Bu sorunlardan bahseden gazete ve medya kuruluşlarına baskı uygulayarak görünen sorunları görünmez kılmaya çalışmaktadırlar.Yaşam ve yaşamak hepimizin ortak sorunu. İşte bu yüzden hep beraber ortak akıl ve ortak çözüm ile Evrensel Gazetesi öncülüğünde, bizim de destek verdiğimiz 17 Eylül Pazar günü saat 16:00-18:00 arasında gerçekleşecek olan Yenikent Halk Buluşmasına herkesi davet ediyoruz.