Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yenilemiyoruz yeni bir Yürüyüş Yolu yapıyoruz!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Yürüyüş Yolu’nu yenilemediklerini, yeni bir Yürüyüş Yolu inşa edeceklerini söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

Ugur ENC minKocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Yürüyüş Yolu’nu yenilemediklerini, yeni bir Yürüyüş Yolu inşa edeceklerini söyledi. Büyükakın, “Biz Yürüyüş Yolu’nu yenilemiyoruz aslında yeni bir Yürüyüş Yolu yapıyoruz. Buraya Hürriyet Caddesi’ni kattığınızda başka bir şey olacak aslında burası. İstiklal Caddesi’nin bir benzeri olacak. Kamusal alan modern şehirlerde son drece önemli bir şeydir. Burada da 5 bin 932 metrekareden 36 bin 3277 metrekareye çıkıyor kamusal alan. Yani 3’te 1 kadar bir yoğunluk artışı oluyor. Hedefimiz bu alanı 8 ay kadar kısa bir sürede bitirmek.

DÜKKAN MAKSİMUM 15 GÜN ETKİLENECEK

Aynı anda çalışmaya başlamayacağız. Başladık, Cumhuriyet Caddesi’ni yaparken o caddenin önündeki esnafın kaldırımlarına dokunulmayacak. Dükkanın önüne 2 ayı geçmeyecek şekilde bir planlama yapıyor arkadaşlarımız. Mesela Alemdar’da yolu yaptık, kaldırımlar açıktı. Yol bitince kaldırımlara geçtik. Toplam çalışma 45 gündü. Dükkanı 15 gün etkiledi çalışmalar. Bunun üzerine çalışma yapıyor arkadaşlarımız.”