Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yücel Alpay Demir başkanlığı bırakıyor

Kocaeli Türk Ocakları’nda 7 yıl başkan olarak görev yapan Yücel Alpay Demir, kongrede görevini Mustafa Arha’ya devredeceğini açıkladı.

Kocaeli Türk Ocakları’nda 7

Kocaeli Türk Ocakları Kocaeli Şubesi’nde 7 yıl başkanlık yapan ve yüzlerce çalışmaya imza atan Yücel Alpay Demir, başkanlık görevini kongrede devredecek. Demir, yazılı bir açıklamayla şunları söyledi: “16 yıl aktif üye, 2 yıl başkan yardımcısı ve 7 yıl da başkan olarak şeref duyarak hizmet ettiğim Türk Ocakları şube başkanlığı görevimi üye olduğu günden beri maddi ve manevi tüm hayırlı işlerimizde aktif rol alan hali hazırda başkan Yardımcımız Olan Mustafa Arha ağabeyime devredeceğim.

MARTTA KONGRE

Mustafa Arha isminin Türk Ocaklarımızın gelenek ve usulleri doğrultusunda son 2 yılda yapılan istişareler ve danışmalar sonucu belirlendiğini ve tüm kurulların onayını alarak belirlediğimizi bilmenizi isterim. Mart ayında Allah nasip eder ve Devletimiz tarafından derneklere kongre imkanı verilirse bu devir teslim Ocağımızın şanına ve geçmiş kongrelerde ki ihtişamına uygun olarak yapılacaktır.

HARS HEYETİ

Mevcut yönetim kurulumuzun aynen devam edeceği yeni akademisyen öğretmen ve şehirli aydınların dahil olduğu yeni ve daha güçlü bir yönetim kurulunu en yakın zamanda sizlere tanıtacağız. Ben de yeni yönetim kurulumuzun önerileri ile hars heyeti başkanlığı görevi ile ocağımızın kültürel faaliyetlerine inşallah ömrümün sonuna kadar hizmet etmeye devam edeceğim.

ÜST KURULA ADAY OLMAYACAK

Kongremizde yine Allah nasip kısmet ederse genel merkez kongremizde oy kullanma yetkisine sahip olacak 3 kişilik delegemiz seçilecek bu delegeler tüm sivil toplum kuruluşlarına örnek olabilmesi için mevcut kadın yöneticilerimiz olan Sezin Türkkal, Emel Koçoğlu ve Denetim kurulu başkanımız Hanife Serindere olacaktır. Eski Başkanlarımız, Ben ve yeni başkan adayımız kadın yöneticilerimiz delege olabilsin diye üst kurul delegeliğine aday olmayacağız.

Turk Ocaklari Kocaeli