Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yunus Emre Kurt: 2 yılda ekibini kuran başkan nasıl başarılı olur?

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, MHP İzmit İlçe Teşkilatı Genişletilmiş İstişare Toplantısı’nda “Ekibini 2 yılda kuran bir belediye nasıl başarılı olabilir?” dedi.

MHP Kocaeli İl Başkanı

MHP İzmit İlçe Teşkilatı yıllar sonra ilk kez genişletilmiş istişare toplantısında bir araya geldi. Bekirdere Mevlana Düğün Salonu’nda  gerçekleştirilen istişare toplantısına; Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP MYK üyesi Gökhan Türkeş Öngel, İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Kocaeli eski milletvekili Kemal Köse, Ülkü Ocakları İl Başkanı Adülkadir Özdemir, İzmit İlçe Meclis Üyeleri İlker Kazan ve Engin Duymaz, AK Parti  İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, ilçe Başkanları, önceki dönem il başkanları, Türk Eğitim Sen Kocaeli Şube Temsilcisi Yaşar Şanlı ve partililer katıldı.

“KURT: ESKİ YENİ AYRIMI YAPMADIK”

MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, programda yaptığı konuşmada, “Göreve geldiğimizden beri birçok ilke imza attık. Üzerimizdeki sorumluluğu biliyoruz. Kent siyasetine nezaketi getirmeyi, Kocaeli’de yaşayan herkesi bir ve bütün göstermeye çalıştık. Sadece çalışmalarımızla anılmaya dikkat ettik. Bize bir adım atana koşarak gittik. Eski yeni ayrımı yapmayız, dikiz aynasına bakarak araba sürülmeyeceğini biliriz liderimizin davasına hizmet etmek isteyen herkese kapımız açıktır. Fikren aramızda olup, fiziken aramızda olmayan tüm arkadaşlarımızda milliyetçi harekete hizmet etmeye davet ediyorum.

ALPARSLAN’IN ORDUSU

Bugün bu salonda Alparslan’ın ordusu vardır, bugün bu salonda peygamber efendimizin övgüsüne mazhar olmuş Fatih vardır bugün Çanakkale’de destan yazan Mustafa Kemal Atatürk vardır, başbuğumuz Alparslan Türkeş vardır. Bizim her şeyi net olan bir ittifakımız var. 2023’te Cumhurbaşkanımızın tekrar cumhurbaşkanı seçilmesine katkı sağlayacağız. MHP ne kadar güçlü olursa Türkiye o kadar güçlü olacağız.

2 YILDA EKİBİNİ KURAN BAŞKAN NASIL BAŞARILI OLUR?

2024’te İzmit Belediyesi’ni kazanacağız. Ekibini 2 yılda kuran bir belediye nasıl başarılı olabilir? Kendi partisinden olmayan birini başkan yardımcısı atıyor. Kendi partililer ‘Taciz’ iddialarına neden ses çıkartamamaktadır? Beşli çeteye iş yaptıklarını inkar ediyorlar plakaları bile ortada. Bir de bunların içinden mazisi karanlık bir arkadaş da var” ifadelerini kullandı.