Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yürüyüş Yolu değişecek! 20 milyonluk proje

Çevre ve Şehircilik Balanı

Çevre ve Şehircilik Balanı Murat Kurum İzmit Yürüyüş Yolu için 20 milyon liralık bir proje hazırladıklarını söyledi. Proje kapsamında bütün bina cephelerinin değiştirileceğini açıklayan Kurum şöyle konuştu: “İzmit merkezde, şehrin en yoğun kullanıldığı alanda, eski tren yolumuzun bulunduğu alanda tüm cepheleri iyileştirmek için büyükşehir belediyemizle proje yürütüyoruz. 20 milyon bedelli, 10 milyonu hibe 10 milyonu kredi olmak üzere şehrin merkezinde çok önemli bir alanı ihya etmiş olacağız.

KÖMÜRCÜLER OSB TAŞINACAK

Dilovası ilçemizde Kömürcüler OSB’nin taşınacağını ifade etmiştik. Bugün yönetimle görüşme yaptık. Bu alanda artık kömürcülük faaliyetlerin yapılmasına izin vermeyecek adımları atıyoruz. Yeni bir planlama yaparak, Tavşancıl’ın üzerinde hem Kömürcüler OSB’nin üzerinde olduğu alanda hem de diğer alanda kamulaştırma sürecini başlattık. Dilovası’na, Kocaeli’ye yakışır yeni bir şehircilik çalışması başlatıyoruz. 2 bin 500 konutun ihalesini bu yıl yapacağız.

BÜYÜKŞEHİRE 50 MİLYON LİRA

Dilovası’nda vatandaşımızın hem gürültü, hem de hava kirliliği yaşadığı ilçede vatandaşlarımızın rızasını alarak dönüşüm projesini yürüteceğiz. Önümüzdeki hafta itibariyle 50 milyon lira büyükşehire aktarıyoruz. Bu çalışmalarımız güçlü Türkiye güçlü Kocaeli mantığında. Tüm ekibimizle birlikte de vatandaşımızın daha iyi şartlarda yaşaması adına Cumhurbaşkanımızın açıkladığı manifesto kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

f8827a2e b8d7 4c94 ae64 f65124facea9