Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zafer Mutlu’dan Yasin Özlü’ye: Ciddiyetten uzak argo ifadelerin kullanılması bir Belediye Başkanına yakışmamıştır

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’nün Saadet Partili meclis üyesine sarf ettiği “Senin kıvrımlarına ben onu böyle…” cümlesine tepki gösterdi. Mutlu, “Her ne kadar özür dilenmiş olsa da bir meclis toplantısında ciddiyetten uzak argo ifadelerin kullanılması bir Belediye Başkanına yakışmamıştır” dedi.

Saadet Partisi Kocaeli İl

Özgun imzaBaşiskele Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Belediyenin 2023 yılı bütçesinin oylandığı meclis toplantısında tartışma yaşanırken Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, “Bunlar hesap kitap işi” ifadesine Saadet Partili Meclis Üyesi Kadir Öztonga ise, “Bu parayı bütçenin alt kıvrımlarında mı saklıyorsunuz?” şeklinde cevap verdi.

ÖZÜR DİLEDİ

Öztonga’nın bu sorusu üzerine Başkan Özlü cevap verdi. Özlü, cümlesini bitirmeye yakın bir skandala imza atacağını fark etti. Özlü, “Senin kıvrımlarına ben onu böyle…” diye cümlesinin devam ettirirken hemen durakladı. Salonda kahkaha sesleri yükselirken Meclis Üyesi Öztonga, meclisi terk etmek için ayağa kalktı. Özlü, kurduğu cümle için özür dilemesinin ardından Öztonga salonda arka sıralara oturup meclisi takip etti.

“ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUZ”

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, Özlü’nün ifadelerine sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Mutlu, “Başiskele Belediyesi Meclis üyemiz Kadir Öztonga’ya karşı Belediye Başkanı Yasin Özlü’nün kullandığı ifadeler kabul edilemez. Her ne kadar özür dilenmiş olsa da bir meclis toplantısında ciddiyetten uzak argo ifadelerin kullanılması bir Belediye Başkanına yakışmamıştır. Sayın başkana 112 bin Başiskeleli hemşehrimize hizmet makamında olduğunu hatırlatıyor ayrıca muhalefetin öneri, eleştirilerine gerekli ciddiyeti ve önemi göstermesini şiddetle tavsiye ediyoruz” dedi.

İŞTE O ANLAR: