Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zekeriya Özak, bugün Ankara’ya gidiyor!

Deva Partisi‘nde bugün il

SEBO minDeva Partisi‘nde bugün il başkanı belli olacak. Daha önce bilindiği gibi DEVA Partisi Genel Merkezi bir heyet görevlendirerek Kocaeli’de il başkanlığı için istişareler gerçekleştirmişti. Bu istişarelerin ardından üç isim belirlendiği ifade edildi. Bu isimlerden en ses getireni uzun yıllar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde ikinci adam olan Zekeriya Özak oldu.

BUGÜN ANKARA’DA GÖRÜŞECEKLER

Özak, Karaosmanoğlu döneminde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili olarak görev yapmıştı. Özak’ın DEVA Partisi’yle anılması AKP içerisinde büyük ses getirdi. Özak ve iki isim daha Ankara’ya çağrıldı. Bugün DEVA Partisi Genel Merkezi, Kocaeli il başkanını açıklayacak. Bu isimlerle yapılan görüşme sonrası il başkanı belli olacak. Diğer iki ismin ise Orhan Sarısüleyman ve Adem Koç olduğu öğrenildi.

“BEN DE ÇAĞRILDIM”

Bağımsız Kocaeli’ye konuşan Zekeriya Özak “Bugün Ankara’da DEVA Partisi Genel Merkezi’ne giderek görüşme yapacağız. Kocaeli il başkanı bugün itibariyle belli olacak. Bu yönde bir beklenti var. Ben de genel merkeze çağrılanlar arasındayım. Akşamı bekleyip sonucu göreceğiz” dedi.