Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zeki Aygün, Büyükakın’a tesisleri gezdirdi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri’nde incelemelerde bulundu

Derince Belediye Başkanı Zeki

İshakçılar merkezli köylerde Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün inşa ettirdiği tesisler incelendi. İshakçılar merkezli Çavuşlu, Geredeli, Karagöllü, Kaşıkçı, Tahtalı, Terziler ve Toylar’ı kapsayan proje kapsamında hayata geçen tesisleşme çalışması ile bölgeye Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri inşa edildi. Yaptığı yatırımlarla köyleri merkezden ayırmayan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün bölgeye kazandırdığı Tarımsal Kalkınma Tesisleri, üç önemli tesisi bünyesinde barındırıyor.

 BÜYÜKAKIN GİTTİ

Tarımsal kalkınma projesini hayata geçiren Başkan Aygün beraberinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ile birlikte İshakçılar’daki tesislere giderek incelemelerde bulundu. AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediyesi Meclis Üyesi İmdat Gülcan ve beraberindeki heyet ile birlikte tesisleri inceleyen Başkanlar Aygün ve Büyükakın, burada devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Bölgede istihdama ve ekonomik kalkınmaya katkı sunacak olan Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri bünyesinde Süt Pastörizasyon Tesisi, Aspir Yağı İşleme ve Değerlendirme Tesisi ile Mısır Kurutma Tesisini barındırıyor.

TESISLER 1 BASKANLAR 2