Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zeki Aygün davet etti bakan geliyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ilçeye kazandırdığı ve Derince’nin köylerini cazibe merkezi haline getiren Tahtalı Göleti Doğa Park ve Beşdivan Tesisleri’nin açılışı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla yapılacak

Derince Belediye Başkanı Zeki

İshakçılar ve çevresindeki köylerde bu dönem tarımsal kalkınma hamlesi ile çok önemli bir yatırımı hayata geçiren Başkan Aygün’ün ilçeye kazandırdığı prestij projesi olan Tahtalı Göleti Doğa Park, bölgeyi adeta cazibe merkezi haline getirdi.  Yeşille mavinin buluştuğu en güzel bölgeler arasında yer alan Tahtalı Göleti bünyesinde barındırdığı Beşdivan Tesisleri, taş ev ve karavan parkla tüm kesimlerin ilgi odağı haline gelirken, tesislerin açılışı için geri sayım başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla açılarak hizmete girecek olan Tahtalı Göleti Doğa Park ve Beşdivan Tesisleri’nde hazırlıklar artık tamamlandı. 31 Ağustos Perşembe günü saat 17.00’de açılışı yapılacak olan bu muhteşem proje ve tesisler köylere artı değer katarak, bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek.

YEŞİLLE MAVİNİN BULUŞTUĞU NOKTA

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün prestij projeleri arasında yer alan ve bölgedeki turizm potansiyelini ortaya çıkaran Tahtalı Göleti Doğa Park alanındaki düzenlemeler üç etaptan oluştu. Proje kapsamında ilk olarak Tahtalı Göleti çevresindeki yollar Derince Belediyesi ekipleri tarafından tesviye edilip düzeltilmişti. İlk etap çalışmaları ile bölgede ürün satış alanı, şadırvan, mescit ve tuvaletlerin tamamlanması ile mangal yerleri de hazırlanarak mesire alanı halkın kullanımına sunuldu. Yaz döneminde vatandaşların özellikle hafta sonları yoğun ilgi gösterdiği Tahtalı Mesire Alanı, muhteşem manzarası ile güzel vakit geçirmek isteyenlerin buluştukları ortak noktalar arasında yer alıyor.

KONAKLAMA TESİSİ, TAŞ EV VE KARAVAN PARK

İkinci ve üçüncü etap düzenlemelerinin eş zamanlı olarak tamamlandığı Tahtalı Göleti Doğa Park projesi birbirinden önemli bölümleri bünyesinde barındırıyor. Doğal güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Tahtalı Göleti çevresine inşa edilen yapılar burada konaklamak isteyenler için çeşitli alternatifler sunuyor. Bölgeye inşa edilen Beşdivan Tesisleri, 48 yataklı konaklama tesisi, anfi, teras alanı ve doğal güzellikler bölgeyi ziyaret edecekler için vazgeçilmez bir fırsat oluşturuyor. Yine bölgeye inşa edilen Taş Ev ve 24 araçlık Karavan Park, burada konaklamayı tercih edecek olanlar için farklı alternatifler sunuyor. Konferans ve toplantı salonları, ürün satış yerleri, bisiklet ve yürüyüş yollarının da yer aldığı Doğa Park projesi bölgeyi cazibe merkezi haline getirdi. Ayrıca turizm ve ekonomiye katkı sunacak olan Tahtalı Göleti Doğa Park projesi kapsamında bu tesislerde çalışanlar da bölge sakinleri arasından seçilerek istihdama katkı sunuluyor.

BAKAN