Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zeki Aygün hayatını riske atıyor!

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün 65 yaşın üzerinde olmasına rağmen sürekli olarak düğünlere katılmak zorunda kalıyor. Aygün her hafta onlarca nikah kıyıyor.

Derince Belediye Başkanı Zeki

Gönül belediyeciliği şiarıyla çalışmalarını sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan projelerini hayata geçirirken diğer taraftan vatandaşların davetlerine de kayıtsız kalmıyor. Derinceli vatandaşların iyi ve kötü gününde daima yanında olan Başkan Aygün, corona virüsü sürecinde hayatını riske atmasına rağmen cuma günü ve hafta sonu düzenlenen düğün cemiyetlerine katılmayı da ihmal etmedi. Başkan Aygün, ilk olarak cuma günü Elmas Düğün Salonu’nda Gizem Kesen ile Yasin Çakmak’ın yaşamlarını birleştirdiği törene katılarak, çiftin nikahını kıydı. Başkan Aygün bu cemiyetin ardından ise Yeliz Çakıroğlu ve Onur Tanay’ın Lastik İş Sosyal Tesisleri Nikah Salonu’nda gerçekleşen düğün cemiyetlerine iştirak etti.

TEBRİK ETTİ, MUTLULUKLAR DİLEDİ

Başkan Aygün, cumartesi günü ise ilk olarak Antikkapı Düğün Salonu’nda Rümeysa Şen ile Selman Sıralı’nın yaşamlarını birleştirdikleri düğün cemiyetinde gençlerin nikahını kıydı. Yelken Kafe’de Nagihan Ersen ve Muhammet Enes Kök’ün nikahlarını da kıyan Başkan Aygün, evliliğe adım atan gençlere bir ömür boyu mutluluklar diledi. Başkan Aygün, ayrıca gün içerisinde Ebrar Otman & Egemen Keleş, Büşra Özcan & Semih Gülbağ ve Tuğba Cömert & Emrah Yıldırım çiftlerinin düğün cemiyetlerine katıldı. Pazar günü de vatandaşların mutluluğuna ortak olan Başkan Aygün, Esma Bıyık & Yavuz Selim Kır, Kübra Nur Gündoğdu & Doğuş Sarıçayır ve Melike Koçak & Zahid Koçak çiftlerinin düğün cemiyetlerine katılarak, gençleri tebrik etti.