Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zeki Aygün yine Ankara’ya gitti

Ankara’da çeşitli temaslarda bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan ve Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü Mücahit Özdemir’i ziyaret etti.

Ankara’da çeşitli temaslarda bulunan

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelinde devam eden projelerle ilgili görüşmelerde bulunmak üzere gittiği Ankara’da önemli temaslarda bulundu. AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya ile birlikte çeşitli görüşmelerde bulunan Başkan Aygün, ilk olarak Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü Mücahit Özdemir’i ziyaret etti. Milletvekilleri Şeker ve Kaya ile Başkan Aygün, bu ziyaretin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un konuğu oldu.

DERİNCE’NİN GELECEĞİNE YATIRIM

Millet Bahçesi başta olmak üzere ilçe genelindeki projelerle ilgili Bakan Kurum’a bilgi veren Başkan Aygün, Derince’nin geleceğine yatırım yaptıklarını ifade etti. Bakan Kurum da AKP belediyelerinin örnek hizmetlere imza attığını belirterek “Millet bahçelerimiz, yeşil ağlarla öreceğimiz, 2023 Türkiye’si için attığımız en önemli adımlarımızdan biridir.” dedi. Başkan Aygün, gün boyu başkentte yaptığı temaslar kapsamında son olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan ‘ı ziyaret ederek istişarede bulundu.

Ulastirma ve Altyapi Bakan Yardimcisi Omer Fatih Sayan