Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zeray İnşaat ‘ı Kartepe’de polis bastı!

Kocaeli’nin en büyük firmalarından

Uğur ENÇ min 2Kocaeli’nin en büyük firmalarından biri olan Zeray İnşaat bir süredir Kartepe’de kentimizin en büyük projelerinden birini inşa ediyor. Forum Anatolia isimli projede çalışmalar sürüyor ancak Zeray İnşaat yetkilileri kendilerini inşaata çok kaptırmış durumda. Öyle ki ne corona virüsü dinliyor ne sokağa çıkma yasağı.

YASAĞA RAĞMEN ÇALIŞTIRDILAR

Zeray İnşaat çalışanları dün sokağa çıkma yasağına rağmen Forum Anatolia inşaatındaydı. Öğle saatlerinde durumu fark eden Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şantiyeyi bastı. Emniyet ekipleri şantiyede izinsiz çalışan personelle ilgili Zeray İnşaat hakkında tutanak tuttu. Yasak dinlemeden çalışan Zeray İnşaat’ın çalışmalarla ilgili kaymakamlığı da bilgilendirmediği öğrenildi.

ZERAY İNŞAAT’IN PROJESİ

Forum Anatolia, Zeray İnşaat’ın internet sitesinde şu ifadelerle tanıtılıyor: “Türkiye ekonomisinin nabzını tutan Kocaeli çok yakında Kartepe’de yepyeni bir değere kavuşacak. Sapanca yolu caddesinde yükselecek olan proje; tüm ihtiyaçlarınızı modern ve akılcı bir donanımla karşılayacak. Konut ve işyerlerine bakışı değiştirecek olan Forum Anotalia, Zeray İnşaat imzasıyla 56.500 metrekarelik alan üzerine kurulacaktır. Bu eşsiz yatırımın her detayı son teknolojik sistemlerle donatılmış olup, profesyonel hayatla birleştirecektir. Forum Anatolia Kocaeli’nin ve Türkiye’nin yakın gelecekteki en nitelikli karma projelerindendir.

AMFİ TİYATROSU DA VAR

Kocaeli’nin silüetini oluşturan Zeray İnşaat güçlü mimari kimliği ile yaşanabilir ve standartları yüksek yaşam alanları sunuyor. Zeray İnşaat Kocaeli’nin yaşam tarzını yönlendiren ve hayata değer ve güven katan projeler üretme arzusuyla yola çıkılan Forum Anatolia projesinde açık kapalı yüzme havuzları, bir çok spor etkinliklerinin yapılabileceği spor alanları, fitness merkezi bulunuyor. Projede hamam sauna buhar odası, dinlenme alanları ve amfi tiyatro, yürüyüş parkurları, kapalı otoparklar asansör ve bunlar gibi bir çok konforu bir arada sunuyor. Forum Anatolia’da farklı ihtiyaçlara yönelik farklı daire tipleri bulunmaktadır. Toplamda 27 bloktan oluşan projede 563 daire ve 101 iş yeri vardır. Havaalanlarına yakınlığıyla dikkat çeken Forum Anatolia, Sabiha Gökçen Havaalanına 30 dakika, Cengiz Topel Havaalanına 3 dakika mesafededir. Ayrıca dünyaca ünlü Kartepe kayak merkezine 10 dakika, 5 yıldızlı Hilton Otelin yanı başında ve şehir merkezine 5 dakika mesafededir.

ALIŞVERİŞ CADDELERİ DE OLACAK

Lüks markaların bulunduğu alış veriş caddelerinde güne keyifli başlayıp, giyimden aksesuara, takıdan dekorasyona tarzınızı yansıtacak seçkin ürünleri gerçek prestiji ve ayrıcalığı hissettiriyor. Dünya mutfağından çeşitli lezzetleri tadabileceğiniz restaurantlar ve kafeler sosyal yaşamınıza renk katıyor. Projenin tüm cephelerini kaplayan canlı, dinamik alışveriş caddelerinde her türlü ihtiyacınızı karşılayıp günün her saatini sevdiklerinizle değerli dakikalar geçirirken zamanın durmasını isteyeceksiniz.

[gallery_metabox]