Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

17 Ekim Kocaeli hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün (17 Ekim) için hava tahmin raporunu yayınladı. Meteoroloji’den yapılan açıklamada Marmara ve Ege’de yaşayan vatandaşlar için fırtına uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu (Bingöl hariç) ile Kırklareli, Çanakkale’nin iç kesimleri, Balıkesir, İstanbul, Kütahya, Afyonkarahisar, Muğla, Denizli, G. Antep, Kilis, Adıyaman, Mardin ve Siirt çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarında ise önemli bir değişiklik olmayacağı, genellikle mevsim normalleri civarında, İç Ege’de mevsim normalleri altında, güneydoğu kesimlerde yer yer mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

FIRTINA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda, “Rüzgarın Marmara ve Ege’de kuvvetli, zaman zaman kısa süreli fırtına (40-70 km/sa)şeklinde esmesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir” denildi.

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu ile yarın Kırklareli, Çanakkale’nin iç kesimleri ile Balıkesir’in aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli, zaman zaman kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

EDİRNE 9°C, 22°C

Parçalı ve çok bulutlu

İSTANBUL 15°C, 20°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

KIRKLARELİ 11°C, 19°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı

KOCAELİ 14°C, 19°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı