Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

9 Kasım Çarşamba Kocaeli hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan değerlendirmelere göre 9 Kasım 2022 Kocaeli hava durumu nasıl olacak? Yurdun birçok bölgesinde yağış beklenirken, hava sıcaklığı da mevsim normallerinde devam edecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz (Çorum hariç), Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu’nun batısı ile Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Sinop ve Van çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görülmesi bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara, İç Ege ve Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

9 Kasım Çarşamba Kocaeli hava durumu

Kocaeli’de ise bir hafta boyunca hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacak. Gün başlangıcınca ve akşamları 7-8 derecelere kadar düşecek olan hava sıcaklığı gün ortasında ise 20 derecelere kadar yükselecek. Bir hafta boyunca güneşli ve yer yer parçalı bulutlu olacak Kocaeli hava durumunda herhangi bir yağış ihtimali ise görülmüyor.

9 Kasim Carsamba Kocaeli hava durumu