Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hava durumu bu gece değişecek! Yağmur geliyor!

Meteoroloji’nin tahminlerine göre bu gece Türkiye yeni bir yağışlı hava sisteminin etkisi altına girecek. Kocaeli’de ve yurdun birçok şehrinde yağış bekleniyor.

Meteoroloji'nin tahminlerine göre bu

Mart ayının ortalarına yaklaşırken birçok şehirde bahar havası kendini hissettirmeye başladı ancak bu gece mevsim yine kışa dönecek. Hava sıcaklıkları düşecek ve yağışlı hava yurdun tamamını etkisi altına alacak. Meteoroloji’nin hava tahmin haritasına göre 81 ilin tamamında yağış bekleniyor.

HAVA SICAKLIKLARI 5 DERECE DÜŞECEK

İstanbul’da hava sıcaklıkları 5 derece kadar düşecek ve yağmur kendini gösterecek Ankara’da düşecek sıcaklıklarla beraber karla karışık yağmur etkili olacak. Doğu Anadolu Bölgesi’nin birçok şehrinde ise kar yağışı bekleniyor.

KOCAELİ HAVA DURUMU DA NETLEŞTİ

Kocaeli’de bu gece yarısından sonra yağış bekleniyor. Yarın etkisini artıracak olan yağmur yağışının cuma günü itibariyle kentimizi terk edeceğini tahmin ediliyor. Hafta başına kadar güneşli olacak olan hava durumu salı günü itibariyle yeniden yağmura dönebilir. Meteoroloji Genel Müdürlüğü sıcaklıkların sadece yarın mevsim normallerinin altına düşmesini bekliyor.

kocaeli hava tahmin

YAĞIŞLAR BUGÜN KENDİNİ GÖSTERMEYE BAŞLAYACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra İç Ege ve Eskişehir çevrelerinin, akşam ve gece saatlerinde Marmara, Kuzey Ege kıyıları, Batı Karadeniz’in batı kıyıları, İç Anadolu’nun doğusu, Doğu Anadolu (Kars ve Ardahan hariç), Güneydoğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Giresun, Gümüşhane, Bayburt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.