Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli 4 Eylül Hava Durumu nasıl olacak?

Kocaeli 3 Eylül Hava Durumu nasıl olacak? Haftasonuna yağmurla başlayacağız. Yarın hava yağışlı olacak. Yağışlar cumartresi de devam edecek.

Kocaeli 3 Eylül Hava

Kavurucu sıcaklar sona eriyor. Sonbaharın gelişiyle birlikte hava sıcaklıkları düşüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Kocaeli’de 2 gün boyunca hava yağmurlu olacak. Hava sıcaklığı 10 derece kadar düşecek. En düşükm hava sıcaklığı 19 derece olacak. En düşük sıcaklık ise 7 Eylül Pazartesi günü öğle saatlerinde 32 derece olarak kaydedileceek.

Kocaeli 5 günlük hava tahmin raporu şöyle;

🌧️ 4 Eylül Cuma günü en düşük hava sıcaklığı 23 derece olacak. Gün içerisinde sıcaklık 28 dereceye kadar yükselecek. Hava yağmurlu olacak.

🌧️ 5 Eylül Cumartesi günü gün içerisindeki sıcaklıklar düşecek En düşük sıcaklık 21 en yüksek sıcaklık ise 25 derece olacak. Hava yağmurlu olacak.

🌤️ 6 Eylül Pazar günü hava sıcaklığı düşmeye devam edecek. En düşük sıcaklık 19 en yüksek sıcaklık ise 29 derece olarak kaydedilecek.

🌤️ 7 Eylül Pazartesi günü yeni haftanın en sıcak günü olacak. Hava sıcaklığı 32 kadar yükselecek.

🌤️ 8 Eylül Salı günü hava sıcaklığı hafta ortalamasına sahip olacak. en düşük sıcaklık 22 en yüksek sıcaklık ise 31 derece olarak kaydedilecek.