Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Kocaeli Hava Durumu yağmurlu olacak!

Kocaeli Haber – Meteoroloji Genel Müdürlüğü, haftalık hava durumu tahmin raporunu paylaştı. Buna göre, perşembe günü Kocaeli dahil 41 ilde gök gürültülü ve kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.

Kocaeli Haber - Meteoroloji

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün (MGM) son değerlendirmelerine göre, yarından itibaren Kocaeli başta olmak üzere pek çok kentte hava sıcaklıklarında düşüş öngörülüyor.

KOCAELİ HAVA DURUMU: YAĞIŞ BEKLENİYOR

Perşembe günü mevsim normallerinin altına inmesi öngörülen sıcaklıklardaki düşüş ve serin havayla birlikte İstanbul, Bursa, Yalova, Kocaeli, Bilecik, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bolu, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop, Çorum, Kırıkkale, Konya, Karaman, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Yozgat, Amasya, Niğde, Mersin, Adana, Kayseri, Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş, Samsun, Tokat, Ordu, Sivas, Giresun, Erzincan, Gümüşhane, Bayburt, Trabzon, Rize, Artvin ve Ardahan’da kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak tahmin ediliyor.

5 KENTE YARIN KUVVETLİ YAĞIŞ GELİYOR

Yarın Ankara’nın kuzeyi, Çankırı, Karabük, Kastamonu ve Çorum çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Yağışların perşembe günü de Karadeniz kıyılarında kuvvetli, Rize ve Artvin’in kuzey kesimlerinde şiddetli ve yer yer aşırı, cuma günü Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli olması öngörülüyor.