Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Hava Durumu: 1 hafta güneş var!

Kocaeli Hava Durumu bu hafta güneşli olacak. Hava sıcaklıkları 21 ile 34 derece arasında değişecek. Gündüz ve akşam sıcaklıkları arasında fark yaklaşık 10 derece.

Kocaeli Hava Durumu bu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son bilgilere göre kentimizde bir hafta boyunca güneşli hava eetkili olacak. Gün boyu  kendisini gösterecek olan güneş hava sıcaklıklarına da etki edeceek. Haftasonu da güneşli geçecek. Kocaeli’de 5 günülk hava tahminine göre en yüksek sıcaklık 34, en düşük sıcaklık ise 21 derece olacak.

İşte Kocaeli 5 günlük hava durumu;

☀️26 Ağustos Çarşamba günü hava  güneşli olacak. En düşük sıcaklık 22 en yüksek sıcaklık ise 30 derece olacak.

☀️27 Ağustos Perşembe günü en düşük sıcaklık 22 en yüksek sıcaklık ise 31 derece olarak kaydedilecek. Hava güneşli olacak.

☀️28 Ağustos Cuma günü  hava sıcaklıklarında değişiklik olmayacak. en düşük sıcaklık 21 en yüksek sıcaklık ise 34 derece olacak.

☀️29 Ağustos Cumartesi günü  hava sıcaklıklarında değişiklik olmayacak. en düşük sıcaklık 22 en yüksek sıcaklık ise 34 derece olacak.

☀️30 Ağustos Zafer Bayramı’nın kutlanacağı pazar günü hava açık ve güneşli olacak. En düşük sıcaklık 21 en yüksek sıcaklık ise 34 derece olacak.