Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli hava durumu: 3 gün açacak yine yağacak!

Kocaeli 5 günlük hava durumu raporu yayınlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre bugün ve cuma günü hava yağışlı olacak.

Kocaeli 5 günlük hava

Kocaeli hafta sonunu kapalı ve yağışlı bir hava ile geçirdi. Pazar günü İzmit kent merkezinde yağış olmadı ancak kentin dört bir yanında gök gürültülü sağanak yağmur görüldü. Mevsim sonbahar. Hava sıcaklıkları her geçen gün düşüyor. Sonbaharla birlikte yağmurlar da yeniden kendini gösteriyor.

CUMA GÜNÜ YAĞMUR GELECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre yağışlı hava Kocaeli genelinde bugün de devam edecek. Özellikle kentin yüksek kesimlerinde yer yer kendini gösterecek olan gök gürültülü sağanak yağış yarın yerini yer yer bulutlu, güneşli bir havaya bırakacak. 3 gün açacak olan güneş cuma günü yeniden yağmurlu hava ile ortada kalkacak.

Kocaeli 5 günlük hava durumu şöyle;

⛈️ 14 Eylül Pazartesi günü hava sıcaklıkları 23 ile 27 derece arasında değişecek. Yer yer gök gürültülü sağanak yağış yaşanacak.

🌤️ 15 Eylül Salı günü yağışlı hava bir süre sona erecek. Hava sıcaklığı 29 dereceye kadar yükselecek. Hava parçalı bulutlu olacak.

🌤️ 16 Eylül Çarşamba günü hava sıcaklığı artmaya devam edecek. Hafta orasında en yüksek sıcaklık 30 derece olacak.

🌤️ 17 Eylül Perşembe günü haftanın güneşli son  günü olacak. 21 ile 29 derece arasında değişecek olan sıcaklıklar beraberinde yağmur getirecek.

⛈️ 18 Eylül Cuma günü hava sıcaklıkları 26 dereceye kadar düşecek. 4-5 derecek düşüş ile birlikte yağmur kendini gösterecek.

Kocaeli Hava Durumu