Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Hava Durumu 31 Ağustos

Kocaeli 31 Ağustos Hava Durumu nasıl olacak? YEni haftaya kapalı bir gökyüzü ile ‘merhaba’ diyen Kocaeli’de bugün hissedilen sıcaklık 36 derece olacak.

Kocaeli 31 Ağustos Hava

Kocaeli güne kapalı bir havayla başladı. 31 Ağustos pazartesi sabahı güneş henüz kendini göstermedi. Saat 09.00’a kadar 24 derece civarında seyredecek olan Kocaeli hava sıcaklıkları 09.00 itibariyle yükselmeye başlayacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre gün içerisinde hava sıcaklığı 33 dereceye kadar çıkacak. Hissedilen sıcaklık ise 36 derece olacak. Gümn boyu hava parçalı bulutlu yer yer güneşli olacak.

Kocaeli 5 günlük hava tahmini şöyle;

🌤️ 31 Ağustos Pazartesi günü en düşük hava sıcaklığı 23 derece olacak. Gün içerisinde sıcaklık 33 dereceye kadar yükselecek.

☀️ 1 Eylül Salı günü gün içerisindeki sıcaklık değişikliği 2 derece artacak. En düşük sıcaklık 22 en yüksek sıcaklık ise 34 derece olacak.

☀️ 2 Eylül Çarşamba günü hava sıcaklığı hafta başı seviyesine dönecek. En düşük sıcaklık 23 en yüksek sıcaklık ise 33 derece olarak kaydedilecek.

☀️ 3 Eylül Perşembe günü yeni haftanın en sıcak günü olacak. Hava sıcaklığı 35 dereceye kadar yükselecek.

☀️ 4 Eylül Cuma günü hava sıcaklığı hafta ortalamasına sahip olacak. en düşük sıcaklık 24 en yüksek sıcaklık ise 33 derece olarak kaydedilecek.

Kocaeli 31 Ağustos haftasi hava durumu