Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Hava Durumu – 5 gün yağmur!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuna dair yeni verileri yayınladı. Buna göre tüm yurtta sağanak yağışların hafta boyunca etkisini göstereceği bir hava hakim olacak. Meteoroloji’nin tahminlerine göre sağanaklar tüm yurdu etkisi altına alacak ve 5 gün boyunca sürecek.

TÜM YURTTA ETKİLİ OLACAK

Yapılan tahminlere göre yurt geneli parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu ile Afyonkarahisar, Kütahya ve Ordu çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor.

KOCAELİ’DE BUGÜN BAŞLIYOR

Yağışlı hava kentimizde de bugün itibariyle etkisini gösterecek. Kocaeli 5 gün boyunca yağmurlu. Cumartesi günü yani bugün Kocaeli’de sağanak yağış bekleniyor. Beklenen sıcaklık ise 24 derece. Pazar günü gök gürültülü sağanak yağışlı bir havanın hakim olması bekleniyor. Hava sıcaklığı en düşük 15 en yüksek 22 derece. Kocaeli yeni haftaya da gök gürültülü sağanak yağışlı bir havayla merhaba diyecek. Hava sıcaklığı en düşük 13, en yüksek 19 derece. Salı günü de sağanak yağışlı geçecek. En düşük sıcaklık 12, en yüksek sıcaklık 20 derece olacak. Kocaeli’de yağışlı son gün Çarşamba olacak. Hava sıcaklığının da en düşük 10 en yüksek 23 derece olması bekleniyor.