Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli hava durumu 7 Kasım Cumartesi

Kocaeli’de 7 Kasım Cumartesi günü hava durumu nasıl olacak? İzmit hava durumu yağmurlu mu? Gebze hava durumu raporunda neler var?

Kocaeli'de 7 Kasım Cumartesi

Kocaeli meteoroloji 5 günlük hava durumu raporuna göre sıcaklıklarda önemli bir değişiklik yaşanmayacak. 14 ile 20 derece arasında değişecek olan Kocaeli’nin günlük hava sıcaklığı 5 gün boyunca sadece 1-2 derece oynayacak. Pazar gününden itibaren birkaç gün güneş açması beklenen Kocaeli’de daha sonra yine havanın kapanacağı tahmin ediliyor.

EN YÜKSEK SICAKLIK 20 DERECE

Kocaeli Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Kocaeli hava durumu raporuna göre 7 Kasım Cumartesi günü yağış olmayacak. Ancak hava bulutlu ve kapalı olacak. 8 Kasım Pazar günü ise güneş açacak. Kocaeli 2 gün süreyle güneşli havanın keyfini çıkaracak. Ancak hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik yaşanmayacak. En yüksek sıcaklık 20 derece olacak.

HAVA DURUMU DEĞİŞECEK

9 Kasım Pazartesi günü kentimiz haftanın en sıcak gününü yaşayacak. Kocaeli meteoroloji raporlarına göre sıcaklık 21 dereceye kadar yükselecek. Güneş yüzünü göstermeye devam edecek. Ancak 10 Kasım Salı günü Kocaeli hava durumu değişecek. Güneş yerini bulutlara ve yağmura bırakacak. Yağışlu geçecek olan 10 Kasım Salı günü en düşük sıcaklık 14, en yüksek sıcaklık ise 20 derece olarak kaydedilecek.

Kocaeli Hava Durumu raporuKOCAELİ METEOROLOJİ: SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLACAK

Yağışlar Kocaeli genelinde 11 Kasım ÇArşamba günü şiddetini artıracak. MGM’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Kocaeli’de 11 Kasım Çarşamba günü sağanak yağış etkili olacak. Hava sıcaklıklarında ise herhangi bir değişiklik yaşanmayacak. 11 Kasım Çarşamba günü de en düşük sıcaklık 14, en yüksek sıcaklık ise 20 derece olarak kaydedilecek.

HAVA TAHMİN RAPORLARI NASIL HAZIRLANIYOR?

Hava Tahmini; Belirli bir ülke, bölge veya merkezde, bir zaman dilimi içinde görülebilecek meteorolojik olayların gözlem ve analizlere dayanılarak subjektif veya objektif yöntemler kullanılarak önceden öngörülme çalışmaları hava tahmini olarak adlandırılır. Hava tahmini üç aşamalıdır ve gözlemler sonucu elde edilen verilerin analiz edilmesinin ardından tahmin yürütülerek hazırlanır.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Kocaeli hava durumu raporuna buradan ulaşabilirsiniz.