Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Hava Durumu: Kavrulacağız!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli’nin hava tahmin raporunu yayınladı. Yayınlanan rapora göre bayram haftası hava sıcaklıklarında artış olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli'nin

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli’nin 5 günlük hava tahmin raporunu yayınladı. Kocaeli’de bu hafta hava sıcaklıkları artacak. Haftanın en sıcak günü 17 temmuz cumartesi ve 18 temmuz pazar en yüksek 36 derece olması bekleniyor. 19 temmuz pazartesi ise en düşük24, en yüksek 35 derece olacak. 20 temmuz salı günü en yüksek 25, en düşük hava sıcaklığı 34 derece olması tahmin ediliyor.

VALİLİK UYARMIŞTI

Hatırlanacağı üzere hafta başında Kocaeli Valiliği sıcaklıklarla ilgili bir uyarı yayınlamıştı. Valilik uyarısında şu ifadeler yer almıştı: “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; önümüzdeki bir haftalık süreçte bölgemiz genelinde sıcaklıkların artmaya devam edeceği, hafta sonuna kadar batı kesimlerde mevsim normallerinin 4 ilâ 6 derece üzerinde, hafta sonu ise 6 ilâ 10 derece üzerinde seyredeceği bildirilmiştir.

Yüksek sıcaklıklar ile ilgili yapılan meteorolojik uyarıların, vatandaşlarımız tarafından dikkatle takip edilerek gereken önlemlerin alınması önem arz etmektedir.”