Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Hava durumu: Yarın yağacak, sonra açacak!

Kocaeli Hava Durumu yarın yağışlı olacak. Haftasonu ise yağışlar sona erecek, güneş açacak. Salı gününe kadar 5 günlük tahmin haberimizde.

Kocaeli Hava Durumu yarın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son bilgilere göre kentimizde yarın hava yağışlı olacak. Gün boyu aralıklarla kendisini gösterecek olan yağışlı hava ertesi gün yerini güneşe bırakacak. Haftasonu günşe açacak. Kocaeli’de 5 günülk hava tahminine göre en yüksek sıcaklık 33, en düşük sıcaklık ise 21 derece olacak.

İşte Kocaeli 5 günlük hava durumu;

🌧️21 Ağustos Cuma (yarın) günü hava sıcaklığı en düşük 21 en yüksek 18 derece olarak kaydedilecek. Gün boyu gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak.

🌥️22 Ağustos Cumartesi günü güneş açmaya başlayacak. En düşük sıcaklık 21, en yüksek sıcaklık ise 30 derece olarak kaydedilecek.

🌥️23 Ağustos Pazar günü hava yer yer güneşli olacak. Hava sıcaklıkları  yükselmeye başlayacak. En düşük sıcaklık 22 en yüksek sıcaklık ise 31 derece olacak.

🌤️24 Ağustos Pazartesi günü hava sıcaklıklarında artış hissedilecek. En düşük sıcaklık 22 en yüksek sıcaklık ise 33 derece olarak kaydedilecek. Hava parçalı bulutlu ve yer yer güneşli olacak.

🌤️25 Ağustos Salı günü  hava sıcaklıklarında değişiklik olmayacak. en düşük sıcaklık 22 en yüksek sıcaklık ise 32 derece olacak.