Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli için sarı kodlu yağış uyarısı!

Meteoroloji 28 Kasım hava durumu raporunu yayımladı. Raporlara göre aralarında İstanbul, Kocaeli, İzmir ve Bursa’nın da yer aldığı 23 il için sarı kodlu uyarı yapıldı

Meteoroloji 28 Kasım hava

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: yurdun genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz kıyıları ile Samsun çevrelerinin yağmur ve sağanak, İç Ege’nin yüksekleri, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Sivas ve Çankırı çevreleri ile Ankara’nın kuzey ve doğu ilçelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

SARI KODLU UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yaptığı son tahminlere göre İstanbul dahil 23 ili sarı kodla uyardı. Marmara ve Ege’de beklenen şiddetli fırtınanın yarın akşam saatlerinden ertesi güne kadar etkili olacağı belirtildi.

Aydın ve Muğla için sarı kodlu gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı. Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Edirne, İstanbul, Kastamonu, Kırklareli, Kocaeli, Kütahya, Sakarya, Sinop, Tekirdağ, Zonguldak, Bartın, Yalova, Düzce ve Karabük için ise sarı kodlu rüzgar uyarısı verildi. Öte yandan Balıkesir, İzmir ve Manisa için sarı kodlu gök gürültülü sağanak yağış ile rüzgar uyarısı yapıldı.

KOCAELİ °C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı.