Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Valiliği fırtınaya karşı uyardı

Kocaeli Valiliği 10 Aralık 2022 Cumartesi gününden itibaren ilimizde fırtına beklendiğini belirterek vatandaşları uyardı.

Kocaeli Valiliği 10 Aralık

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “10 Aralık 2022 Cumartesi gününden itibaren bölgemizin batı kesimlerinden başlayarak Akdeniz üzerinden gelen yağışlı bir sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor. Yağışların; Pazar günü Marmara’nın batısı (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ’ın Hayrabolu ve Malkara İlçelerinde) yerel olarak kuvvetli sağanak şeklinde etkili olması bekleniyor.

TEDBİRLİ OLUN UYARISI”

Rüzgarın; Cumartesi gece saatlerinden sonra ve Pazar günü bölgemizde (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova) güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi beklendiğinden Sel – Su Baskını – Yıldırım – Ulaşımda Aksamalar – Çatı Uçması – Ağaç veya Direklerin Devrilmesi – Soba ve Doğalgaz Kaynaklı Baca Gazı Zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.”