Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Valiliği’nden fırtına uyarısı!

Kocaeli Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre Batı Karadeniz’de yarın akşam saatlerine kadar etkili olması beklenen fırtına nedeniyle uyarıda bulundu. Fırtınanın saatte 80 ile 100 kilometre hızla esmesi bekleniyor.

Kocaeli Valiliği, Meteoroloji Genel

Kocaeli Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre Batı Karadeniz’de yarın öğlen saatlerine kadar etkili olması beklenen fırtına nedeniyle uyarıda bulundu. Fırtınanın saatte 580ile 100 kilometre hızla esmesi bekleniyor. Valilikten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına’nın 04.11.2023 Cumartesi günü 11.00 ile 05.11.2023 Pazar günü 04.00 saatleri arasında, Marmara’nın kuzey ve batısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve fırtına (50-70 km/saat), Trakya Kesiminde yer yer kısa süreli kuvvetli ve tam fırtına (80- 100 km/saat) şeklinde eseceği tahmin edilmektedir.

Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.”