Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Valiliği’nden fırtına uyarısı!

Kocaeli Valiliği yarın öğle saatlerinden sonra Marmara Denizi’nde fırtınanın etkili olacağını duyurdu. Valilik’ten yapılan açıklamada fırtına şiddetinin 8 kuvvetine kadar çıkacağı belirtildi.

Kocaeli Valiliği yarın öğle

Kocaeli Valiliği yarın öğle saatlerinden sonra Marmara Denizi’nde fırtınanın etkili olacağını duyurdu. Valilik’ten yapılan açıklamada fırtına şiddetinin 8 kuvvetine kadar çıkacağı belirtildi. Valiliğin konuyla ilgili açıklaması şöyle; “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara Denizi’nde rüzgarın yarın (18.07.2022 Pazartesi) öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, aynı gün gece saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

18.07.2022 Pazartesi günü saat: 12:00’dan aynı gün akşam saat: 24:00’a kadar etkili olacağı tahmin edilen fırtınanın, ulaşımda aksamalara sebep olabileceği bildirildiğinden, dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.”