Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de bu hafta güneş açacak: Ama o güne dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftanın hava tahmin raporunu yayınladı. Meteorolojinin verilerine göre, Kocaeli’de haftanın genelinde parçalı bulutu bir hava bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftanın hava tahmin raporunun paylaştı. Meteorolojinin verilerine göre, yeni haftada Kocaeli’de genellikle parçalı bulutlunun olması beklenirken, sıcakların ise en yüksek 22-30 arasında değişmesi bekleniyor.

YER YER SAĞANAK VAR

Kocaeli’de yeni haftanın ilk günü olan Pazartesi, parçalı bulutlu bir havanın hakim olması ön görülürken; en yüksek 22 derece sıcaklık beklenirken, en düşük sıcaklığın ise 14 derece olacağı tahmin ediliyor. Kocaeli’de Salı günü yer yer sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor. Kocaeli’de Salı günü sıcaklıkların en yüksek 23 derece, en düşük ise 12 derece olacağı açıklandı.

SALI YAĞIŞ GİDİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Çarşamba gününden itibaren Kocaeli’de parçalı bulutlu bir havanın olacağı açıklandı. Yayınlanan verilere göre, Kocaeli’de Çarşamba günü termometreler en yüksek 26 dereceyi, en düşük de 13 dereceyi gösterecek.

CUMA 30 DERECE

Kocaeli’de Perşembe günü ise termometrelerin en yüksek 27 derece, en düşük de 17 derece olacağı açıklanırken, en yüksek sıcaklığın ise Cuma günü olması bekleniyor. Meteorolojinin verilerine göre, Kocaeli’de Cuma günü sıcaklıkların en yüksek 30 dereceyi görmesi tahmin edilirken, en düşük de 18 derece olması bekleniyor.