Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de sıcaklıklar düşüyor… Donacağız!

Kış aylarına yaklaştığımız günlerde hava sıcaklıkları düşüyor. Giderek kendini gösteren soğuklar beraberinde yağışı da getiriyor. İşte Kocaeli’nin hava durumu…

Kış aylarına yaklaştığımız günlerde

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın Doğusu, Karadeniz, İç Anadolu’nun doğusu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu’nun güneybatısı ile Kahramanmaraş, Şırnak, Hakkari, Ordu, Giresin ve Trabzon’un batı kesimlerinde kuvvetli (21-50 kg/m2),Rize ile Artvin’in kıyı kesimlerinde (51-75 kg/m2) çok kuvvetli olması beklenin yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, akşam saatlerinden sonra Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunun yüksekleri ile gece saatlerinde Hakkari’nin yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

SICAKLIKLAR DÜŞECEK

Hava sıcaklığının iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, doğu ve batı bölgelerde 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın batısı, Güney ve Kıyı Ege, Batı ve Orta Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu ile Orta Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Kocaeli  hava tahmin raporu şöyle;

Kocaeli Hava Durumu