Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de yeni haftada hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftada Kocaeli’nin hava durumunu paylaştı. Meteorolojinin açıklamasına göre, yağmurlu geçen hafta yerini güneşe bırakıyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftanın hava durumunu kamuoyu ile paylaştı. Meteorolojinin paylaştığı verilere göre, yeni haftada Kocaeli’yi güneşli bir hava beklerken, Cuma günü yağış bekleniyor.

PAZARTESİ, SALI VE ÇARŞAMBA PARÇALI BULUTLU

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günü Kocaeli’de parçalı bulutlu bir havanın olması beklenirken, hava sıcaklığının Pazartesi günü en yüksek 19 derece, en düşük de 9 derece olması tahmin ediliyor. Kocaeli’de salı günü termometrelerin 24 dereceye kadar yükselmesi meteoroloji tarafından açıklanırken, gece saatlerinde ise sıcaklığın 9 derece olacağı belirtildi. Çarşamba günü ise Kocaeli’de sıcaklık, 27 dereceye kadar çıkacak. Şehir genelinde Çarşamba günü en düşük sıcaklığın ise 14 derece olması tahmin ediliyor.

CUMA SAĞANAK VAR

Yeni haftanın ilk üç gününde parçalı bulutlu havanın beklendiği Kocaeli’de Perşembe günü, Cuma günü de gök gürültülü ve sağanak yağışlı bir havanın olması tahmin ediliyor. Perşembe günü Kocaeli’de en yüksek sıcaklığın 21 derece, en düşük sıcaklığın da 12 derece olması bekleniyor. Haftanın son günü olan Cuma günü ise Kocaeli’de sıcaklıkların gündüz saatlerinde 19 dereceye kadar gerilemesi beklenirken, gece saatlerinde ise sıcaklığın 13 derece olacağı meteoroloji tarafından açıklandı.