Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’nin kuzeyi için kuvvetli yağış uyarısı

Kocaeli Valiliği, kentin kuzey kesimleri için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Valilik tarafından yapılan açıklamada Karadeniz’e kıyısı olan Kandıra ilçesi işaret edildi.

Kocaeli Valiliği, kentin kuzey

Kocaeli Valiliği, kentin kuzey kesimleri için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; Kocaeli’nin Karadeniz kıyıları ile Sakarya’nın kuzeyinde 26.01.2022 Çarşamba günü akşam saatlerinden itibaren kuvvetli (10-20 cm.), Sakarya’nın Kocaali ve Karasu ilçelerinde yer yer yoğun kar yağışı (20 cm. üzeri) beklendiği ve kuvvetli kar yağışlarının 27.01.2022 Perşembe günü öğleden sonra etkisini kaybedeceği bildirilmiştir.

DON VE KUVVETLİ RÜZGAR

26.01.2022 Çarşamba günü saat:21.00’de başlayarak 27.01.2022 Perşembe günü 12:00 saatleri arasında etkili olacağı değerlendirilen kuvvetli kar yağışları nedeniyle meydana gelebilecek buzlanma, don olayı, kuvvetli rüzgarla birlikte tipi ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.”