Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’ye kar yağdı!

Kentin yüksek kesimlerinden Kartepe’de kar yağışı başlamıştı. Bugün İzmit’in BAğçeşme bölgesi dahil kent merkezlerine yakın olan bölgeler de bembeyaz örtüyle kaplandı.

Kentin yüksek kesimlerinden Kartepe’de kar

Kocaeli’de yurt genelinde olduğu gibi hava sıcaklıkları düşüyor. Günlerdir yer yer devam sağanak yağış etkisiyle sıcaklıklar düştü. Kentin yüksek kesimlerinden Kartepe’de kar yağışı başlamıştı. Bugün İzmit’in BAğçeşme bölgesi dahil kent merkezlerine yakın olan bölgeler de bembeyaz örtüyle kaplandı.

YOLLAR AÇILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, kar yağışı nedeniyle yollarda çalışma başlattı. Kar yağışı hafta sonuna yaklaşırken kentin aşağı kesimlerinde de kendini gösterecek.

24 SAAT İKİ VARDİYA ÇALIŞACAKLAR

Yaklaşık 200 kişiden oluşan karla mücadele ekibi gece ve gündüz iki ekip nöbet tutacak. Yağışın şiddetine göre sayıların azaltılıp artırılacağı ekipler 24 saat kar temizleme ve tuzlama çalışması gerçekleştirecek. Yapılan çalışmalar ile araçların yol güvenliğini sağlayacak Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, tüm ilçelerde belirlenen noktalarda iş makineleriyle yol tuzlama ve küreme çalışmalarıyla sürekli yolları açık tutacak. Greyder, loader, bobcat, ekskavatör, pto gibi iş makineleri ve tuz yüklü kamyonlarla tüm ilçelerde 24 saat nöbette olacak Karla Mücadele Ekipleri, tuzlama ve kar küreme çalışmalarıyla yolları güvenli hale getirecek.