Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’ye sağanak yağış geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamaya göre sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkıyor. Kentimizde ise bugün yer yer sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; Karadeniz’de 3 ila 7° artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu sabah ilk saatlerde Artvin kıyılarında kuvvetli yağmur ve sağanak, Artvin’in iç ve yüksek kesimlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi beklendiğinden sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, kar yağışı alması beklenen yerlerde buzlanma ve don olayı ile bölgenin yüksek ve dağlık kesimlerinde tipi şeklinde kar yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

SAĞANAK YAĞIŞ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzeydoğusu ile zamanla batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, bu gece saatlerinden itibaren Kuzey Ege kıyıları İzmir ve Çanakkale çevreleri ile bugün (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra Aydın’ın kıyı kesimleri, Balıkesir’in kuzey ve batısı, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bolu, Zonguldak, Düzce, Bartın ve Karabük çevrelerinin yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Çarşamba) sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

YER YER YAĞIŞLI

Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, yarın (Çarşamba) Çanakkale çevreleri ile öğle saatlerinden sonra Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Balıkesir’in kuzey ve batı kesimlerinin yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bugün sabah saatlerinde doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.