Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’ye sel uyarısı!

Son dönemde artan yağışlar

Son dönemde artan yağışlar nedeniyle pek çok kentte sel meydana gelirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün 9 ilde daha sel uyarısı yaptı. Meteoroloji’nin son tahminlerine göre; Kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Manisa, Kütahya, Çankırı, Sivas, Yozgat, Artvin ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak, Bartın, Düzce, Karabük ve Kastamonu’da ise bu yağışların sele döneceği uyarısı yapılarak yurttaşlar önlem almaya davet edildi.

Kocaeli hava durumu ve 5 günlük hava tahmin raporu şöyle;

🌧️24 Haziran Çarşamba (bugün) günü hava sıcaklığı en düşük 18 en yüksek 27 derece olarak kaydedilecek. Gün boyu gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak.

⛈️25 Haziran Perşembe günü de hava yağışlı ve gök gürültülü olacak. En düşük sıcaklık 19, en yüksek sıcaklık ise 27 derece olarak kaydedilecek.

🌥️26 Haziran Cuma günü yağışlar sona erecek. hava parçalı bulutlu ve yer yer güneşli olacak. Hava sıcaklıkları da yükselmeye başlayacak. En düşük sıcaklık 18 en yüksek sıcaklık ise 29 derece olacak.

⛅27 Haziran Cumartesi günü hava sıcaklıklarında bir değişiklik olmayacak. Bir önceki gün olduğu gibi en düşük sıcaklık 18 en yüksek sıcaklık ise 29 derece olarak kaydedilecek. Hava parçalı bulutlu ve yer yer güneşli olacak.

🌤️28 Haziran Pazar günü ise hava sıcaklığı yükselmeye devam edecek. 30 dereceye kadar çıkacak olan haca sıcaklıkları güneşle beraber gelecek. Pazar günü güneşli olacak, hava sıcaklıkları mevsim normallerine dönecek.

Kocaeli Hava Durumu 1