Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kötü haber verildi, tüm planları iptal edin!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonuna dair hava tahmin raporunu paylaştı. Meteorolojinin paylaştı hava tahmin raporuna göre, Kocaeli’de hafta sonu yağışlı bir havanın olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonuna dair hava tahmin raporunu yayınladı. Meteorolojinin yayımladığı rapora göre, son günlerde mevsim normallerinin üzerinde giden sıcak hava yerini sağanak yağışa bırakıyor.

Kocaeli’de havanın bugün (19 Nisan 2024 Cuma) gök gürültü sağanak yağış beklenirken, sıcaklığın ise en yüksek 20, en düşük de 13 derece olması tahmin ediliyor. Cuma gününü yağışlı havanın etkisinde geçirmesi beklenen Kocaeli’de sağanak yağışın hafta sonu da sürmesi bekleniyor. Cumartesi günü il genelinde en yüksek 19 derece sıcaklık olması meteorolojinin haritasına yansırken, en düşük sıcaklığın da 12 derece olması tahmin ediliyor.

PAZAR GÜNÜ SICAKLIK ARTIYOR

Haftanın son günü olan Pazar gününde ise Kocaeli’de sıcaklıklar tekrar yükselecek ancak gök gürültü ve sağanak yağışlı hava devam edecek. Meteorolojideki verilere göre, en yüksek 23 derece sıcaklığın beklendiği şehirde, en düşük sıcaklığın da 12 derece olması tahmin ediliyor. Yağışların Pazartesiden itibaren şehri terk etmesi bekleniyor.